Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Moscow Valve Expo

    Expo Katup Moskow

    PCVEXPO 2017; Expo Katup Moskow; Ekspo Katup Rusia; 24 - 26 Oktober 2017 • Moskow, Crocus Expo, pavilion 1; 24 - 26 Agustus 2017 • Москва, ЦЦ «Крокус Экспо», Gambar 1; OK VALVE bakal tampil ing pameran katup Rusia ing 24-26th O ...
    Waca liyane
  • FLOWTECH CHINA 2018

    FLOWTECH CHINA 2018

    FLOWTECH CHINA 2017 kaleksanan ing Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai) kanthi sukses. Kanthi 877 pameran saka domestik lan jaban rangkah nampilake 20.000 pameran berkualitas tinggi, FLOWTECH CHINA 2017 ngrasakake reputasi ...
    Waca liyane
  • National Exhibition and Convention Center (Shanghai) 

    Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai) 

    3 Juni-5 Juni, Pusat Pameran Nasional lan Konvensi Nasional (Shanghai) 6.2H Hebei Hongbang Valve Co., Ltd. ngajak sampeyan melu Pameran FLOWTECH CHINA Shanghai sing kaping 8. Nomer kios kita: 6.2H 225
    Waca liyane
  • Hebei Hongbang Valve Co.,Ltd

    Hebei Hongbang Valve Co., Ltd.

    Perusahaan kami melu ing Aquatech Amsterdam 2019 tanggal 05-11-2019-08-11-2019 Produk utama kami: '' KUNCI BUTTERFLY VALVE '' '' LUG BUTTERFLY VALVE '' '' stainless steel BUTTERFLY VALVE '' '' KNIFE GATE VALVE '' '' DUAL PLATE CHECK VALVE '' '' SIN ...
    Waca liyane